Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Nyheter

KV1012 - Langstrandveien, Dåfjord

Vi informerer om at det kan bli redusert fremkommelighet og noe ventetid på KV1012 Langstrandveien lørdag 29. juni og muligens søndag 30. juni på grunn av vegarbeid.

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre, og takker for deres forståelse.

Kokevarsel - Hessfjord vannverk

Vi har nettopp fullført utspilling av ledningsnettet for å kunne tilby trygt drikkevann så snart som mulig, og vi er glade for å informere om at det nå er mulig å drikke vannet fra kranen etter å ha kokt det først.

Kokepåbudet gjelder til i morgen, 18.07.2024 kl. 20.00. 

Etter det, vil det være trygt å drikke vannet uten å koke det først.


Takk for deres forståelse og tålmodighet.

Hessfjord vannverk

På grunn av pågående arbeid i vannverket, er vi nødt til å stabilisere vannforsyningen. Dette innebærer at vi midlertidig slipper urenset vann ut på nettet. På grunn av at vannet i kranen vil være urenset, anbefaler vi ikke å drikke det.

Vi har etablert et midlertidig hentepunkt for drikkevann ved Gamnes UV-stasjon. Du kan hente drikkevann derfra. Vi jobber også med å forberede vanntanker der abonnentene kan hente vann. Mer informasjon om dette vil komme senere i dag.
Vi beklager ulempene dette medfører og ber om forståelse og tålmodighet. Vi vil holde dere informert om situasjonen.

Viktig melding om vannforbruk på Karlsøy

Vi ønsker å informere alle våre innbyggere om en viktig sak angående vannforbruket på Karlsøy. På grunn av det økte antallet besøkende i løpet av ferien, har vi opplevd et betydelig økt vannforbruk. Dette har dessverre ført til at enkelte innbyggere ikke har tilgang til tilstrekkelig vann.

For å sikre at alle våre innbyggere har tilgang til rennende vann, ber vi om at dere alle viser omtanke og bruker vannet med måte. Vi oppfordrer til ansvarlig og moderat bruk av vann, slik at vi kan sikre en rettferdig fordeling til alle husstander på Karlsøya.

Vi jobber aktivt med løsninger for å øke vanntrykket, spesielt for de innbyggerne som bor i de høyere områdene på øya. I tillegg arbeider vi med å etablere et tappepunkt hvor innbyggere kan hente vann i tilfelle mangel.

Takk for forståelsen og samarbeidet. Vi setter stor pris på deres innsats for å hjelpe oss med å bevare vannressursene på Karlsøya.

Kunngjøringer

Frister for næringslivet å søke tilskudd

Årets frister for å søke tilskudd fra fondene våre er satt. Karlsøy kommune har fire ulike fond som din virksomhet kan søke midler fra. Søknadene blir behandlet i formannskapsmøtene.